Groepsaccommodatie in Drenthe voor leuke groepsuitjes

groepsaccommodatie alinghoek drouwenerzand drenthe 34Groepsaccommodatie in Drenthe voor de leukste groepsuitjes, dat is Alinghoek. Of je nu een familie- of vriendenweekend of bijvoorbeeld een gezellig schoolkamp wilt organiseren, bij ons zit je zeker goed.

Overnacht je bij ons, dan kun je lekker eten en drinken in ons restaurant of met z'n allen een gezellig feestje bouwen. Wij organiseren ook allerlei leuke groepsuitjes, zowel indoor als in de veelzijdige omgeving.

Drentse groepsaccommodatie met prima voorzieningen

Onze groepsaccommodatie in Drenthe is geschikt voor 20 tot 65 personen en voorzien van uitstekende voorzieningen.

Zo heb je beschikking over een gezellige woonkamer met zithoek, tv en openhaard en een goed gefaciliteerde keuken met onder meer gasfornuis, oven, vaatwasser, magnetron, koffieapparaat, koelkast en diepvries.

groepsaccommodatie alinghoek drouwenerzand drenthe 57De slaapkamers voor 2, 4, 6, 10 en 14 personen zijn comfortabel en voorzien van wastafels met warm en koud water. Ook beschikt de groepsaccommodatie in Drenthe over modern sanitair (6 douches, 8 toiletten en 1 ruim toilet en douche voor mindervaliden).

  • Gezellige accommodatie van alle gemakken voorzien
  • Royaal privĂ©terras met barbecue en speeltuintje
  • Mogelijkheid voor volledige maaltijdverzorging

Groepsaccommodatie met schitterende locatie in Drenthe

Groepsaccommodatie Alinghoek ligt op een schitterende locatie in Drenthe. Het groepsverblijf ligt letterlijk op 10 meter van het bos. Kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren, maar ook is de ligging ideaal voor gezellige groepsuitjes zoals klootschieten of een heuse huifkartocht. Voor familieweekenden en vriendenuitjes is een dagje Attractiepark Drouwenerzand, gelegen nabij onze groepsaccommodatie in Drenthe, ook een echte aanrader.

  • Ideale basis voor actieve verblijven voor kleine en grote groepen
  • Keuze uit diverse leuke groepsuitjes (indoor en outdoor)
  • Natuurgebied Het Drouwenerzand op steenworp afstand
  • Omringd door uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en heidevelden

Enthousiast geworden? Reserveer direct:

Direct reserveren