Dagje Alinghoek, veelzijdig en bovenal gezellig

Een dagje Alinghoek in Drenthe is veelzijdig en bovenal gezellig. Bij Alinghoek kun je eten en drinken in ons restaurant, de leukste groepsactiviteiten beleven en ook nog eens overnachten. En dat allemaal in een wel heel bijzondere omgeving. Alles kan bij ons gecombineerd worden en daarnaast bieden wij ook diverse dagarrangementen aan. Kies je hiervoor, dan wordt alles geregeld en hoeven jullie nergens meer aan te denken. Dat is pas service!

Indoor en outdoor activiteiten voor jong en oud

Alinghoek biedt talloze activiteiten voor zowel kleine als grote groepen. Je kan gezellig gaan midgetgolfen op onze prachtig aangelegde bosbaan, maar ook kun je ervoor kiezen om met z'n allen te gaan klootschieten of een huifkarrit te maken. Schijnt het zonnetje niet, maar willen jullie wel een groepsuitje ondernemen? Vanaf 20 personen bieden wij leuke indoor activiteiten aan, zoals kegelen in ons kegelcentrum of het Vlaamse Volksspellen Parcours.

Ons restaurant in Drenthe

Of je nu in onze groepsaccommodatie overnacht, langs komt voor een gezellig groepsuitje of gewoon een dagje uit bent in Drenthe; wij verzorgen graag lekkere lunches en diners. Bij Eetcafé Alinghoek kun je terecht lekker eten en drinken of een barbecue. Bekijk onze menukaarten om te kijken wat we zoal bereiden.

Schitterende omgeving van Alinghoek

De omgeving van Alinghoek is schitterend. Zo liggen wij aan de rand van natuurgebied Het Drouwenerzand. Jong en oud kan zich vermaken in het bos en voor diverse groepsuitjes biedt de natuur van Drenthe uitkomst. Daarnaast ligt Attractiepark Drouwenerzand om de hoek; ideaal voor een familiedag of vriendenuitje. Wij bieden zelfs een dagarrangement aan naar Drouwenerzand. Ben je benieuwd naar alle groepsactiviteiten en dagarrangementen, kijk dan snel verder!

Enthousiast geworden? Bekijk onze beschikbaarheid

Zoek & boek