Groepsaccommodatie in Drenthe? Ontdek Alinghoek!

groepsaccommodatie drentheEen groepsaccommodatie in Drenthe huren met de mogelijkheid om diverse in- en outdoor activiteiten te organiseren? Groepsaccommodatie Alinghoek in Drouwenerzand is dan dé plek waar je naar op zoek bent. Bij ons zit je goed als je een familieweekend, weekendje weg met vrienden of bijvoorbeeld een gezellig schoolkamp wilt organiseren. Overnacht je bij ons, dan kun je lekker eten en drinken in ons restaurant of met z'n allen een gezellig feestje bouwen.

Wij organiseren ook allerlei leuke groepsuitjes, zowel indoor als in de veelzijdige omgeving. Kom overnachten in onze groepsaccommodatie in Drenthe en ervaar het zelf!

Ontdek de goede voorzieningen bij Groepsaccommodatie Alinghoek in Drenthe

Onze groepsaccommodatie is geschikt voor 20 tot 65 personen en voorzien van uitstekende voorzieningen.

Zo heb je beschikking over een gezellige woonkamer met zithoek, tv en openhaard en een goed gefaciliteerde keuken met onder meer gasfornuis, oven, vaatwasser, magnetron, koffieapparaat, koelkast en diepvries.

groepsaccommodatie drentheDe slaapkamers voor 2, 4, 6, 10 en 14 personen zijn comfortabel en voorzien van wastafels met warm en koud water. Ook beschikt de groepsaccommodatie in Drenthe over modern sanitair (6 douches, 8 toiletten en 1 ruim toilet en douche voor mindervaliden).

  • Gezellige accommodatie van alle gemakken voorzien
  • Royaal privéterras met barbecue en speeltuintje
  • Mogelijkheid voor volledige maaltijdverzorging

Groepsaccommodatie in Drenthe met schitterende locatie

Onze groepsaccommodatie in Drenthe ligt op een schitterende locatie. Zo heb je niet alleen een prachtig uitzicht op het bos en kunnen kinderen kunnen hier lekker klimmen en klauteren, maar ook de ligging is ideaal voor gezellige groepsuitjes, zoals klootschieten of een heuse huifkartocht. Voor familieweekenden en vriendenuitjes is een dagje Attractiepark Drouwenerzand, gelegen nabij Groepsaccommodatie Alinghoek, ook een echte aanrader.

  • Ideale basis voor actieve verblijven voor kleine en grote groepen
  • Keuze uit diverse leuke groepsuitjes (indoor en outdoor)
  • Natuurgebied Drouwenerzand op steenworp afstand
  • Omringd door uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en heidevelden

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Enthousiast geworden? Reserveer online direct een fantastisch verblijf in onze groepsaccommodatie in Drenthe!

 

 

Bekijk de prijzen & beschikbaarheid van de accommodatie

Zoek & boek