Uit eten in Drenthe, gezellig en lekker!

Uit eten in Drenthe is bij Alinghoek gezellig en bovenal erg smakelijk! Hier kun je lekker lunchen of dineren, maar ook voor een compleet warm-koud buffet of barbecue ben je hier aan het juiste adres. Of je nu met een kleine groep of juist groot gezelschap uit eten wilt in Drenthe, wij staan altijd voor jullie klaar. Een etentje of geheel buffet is goed te combineren met leuke groepsuitjes en feestjes.

Voordelen uit eten in Drenthe bij Alinghoek

Uit eten in Drenthe, dat doe je bij Alinghoek. Wij bieden nét dat beetje extra tijdens elke gelegenheid; of je nu een familiedag houdt of bijvoorbeeld een personeelsfeest of bruiloft hebt. Bij ons kun je genieten van:

  • Lekkere lunches en diners
  • Allerlei uitgebreide warm-koud buffetten
  • Gezellige groepsbarbecues na een dagarrangement
  • Uitstekende catering tijdens feesten en partijen

Eten en drinken in Drenthe tijdens feesten en partijen

Eten en drinken in Drenthe tijdens een feest of partij, dat bieden wij ook. Alinghoek verzorgt graag de catering gedurende allerlei festiviteiten. Naast een restaurant beschikken wij ook over feestzalen die u kunt huren voor 20 tot 100 personen. Het is de perfecte plaats voor gezellige feestjes en allerlei partijen. Laat je de catering aan ons over, dan hoef je de hele avond nergens meer aan te denken. Alinghoek maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk feestje!

Openingstijden diner

Maandag - vrijdag vanaf 17.00 uur
Zaterdag - zondag vanaf 12.00 uur

Openingstijden lunch

Maandag - donderdag gesloten
Vrijdag - zondag tot 17.00 uur

Op woensdag zijn wij gesloten.

'' is't oe hier goed bevall'n, vertel' t dan wieder...''

Direct een tafel reserveren?

Reserveer online