Restaurant in Drouwen, het leukste eetcafé van Drenthe

Restaurant in Drouwen waar je lekker kunt lunchen en dineren? Eetcafé Alinghoek is een sfeervol restaurant in Drenthe waar je terecht kunt voor smakelijke lunches en diners. Hierbij heb je de keuze uit diverse warm-koud buffetten of zelfs een groepsbarbecue. Wij bieden ook catering tijdens feesten en partijen in de feestzalen aan. Bekijk snel onze menukaart voor de lunch of het diner.

Restaurant in Drenthe met catering

Houd je een feest of partij en wens je catering, zodat je zorgeloos kunt genieten van de gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor zaalverhuur ben je bij ons ook aan het juiste adres. De feestzalen is geschikt voor 20 tot 100 personen. Bij Alinghoek ben je er zeker van dat het een topfeest wordt!

Meer dan een restaurant in Drouwen

Alinghoek is meer dan een uitstekend restaurant in Drouwen, Drenthe. Naast het eetcafé beschikken wij over feestzalen, kegelcentrum en groepsaccommodatie. Je kunt bij ons komen eten, kegelen en terecht voor allerlei gezellige groepsuitjes. Alle mogelijkheden zijn met elkaar te combineren. Liever een geheel georganiseerde dag? Maak dan kennis met onze dagarrangementen.

Direct een tafel reserveren?

Reserveer online