Groepsaccommodatie voor grote groepen in Drenthe: kom naar Alinghoek!

groepsaccommodatie grote groepen drenthe Een groepsaccommodaties voor grote groepen in Drenthe huren? Groepsaccommodatie Alinghoek is dé uitkomst! Onze grote groepsaccommodatie is geschikt voor circa 65 personen en bevindt zich aan de rand van het bos. Heb je binnenkort een vrienden- of familieweekend of ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor een schoolkamp, dan is onze groepsaccommodatie voor grote groepen in Drenthe zeer geschikt.

Uitstekende voorzieningen in onze groepsaccommodatie voor grote groepen in Drenthe

Onze groepsaccommodatie voor grote groepen in Drenthe biedt uitstekende voorzieningen. Zo kun je in de woonkamers heerlijk bijkletsen met je gezelschap in de zithoek met tv en open haard. Maak gezamenlijk de heerlijkste gerechten met ons goed gefaciliteerde keuken met o.a. een gasfornuis, oven, magnetron, vaatwasser, koffieapparaat, koelkast en diepvries. Ook in de slaapkamers hebben wij aan comfort gedacht. Deze kamers zijn voorzien van wastafels met warm en koud water en modern sanitair.

Op het royale privéterras van deze groepsaccommodatie voor grote groepen in Drenthe is het mogelijk om te barbecueën en kunnen de kinderen spelen in het speeltuintje. Geen zin om te koken? Een volledige maaltijdverzorging is mogelijk.

Groepsaccommodatie voor grote groepen in Drenthe: ontdek onze groepsuitjes

Wij organiseren de leukste groepsuitjes tijdens je verblijf in onze groepsaccommodatie voor grote groepen in Drenthe, zowel indoor als outdoor! Zo kun je met de hele groep klootschieten, een puzzeltocht maken door het Drouwenerzand en kegelen op onze eigen kegelbaan met restaurant.

Wist je al dat Attractiepark Drouwenerzand op loopafstand van Camping Alinghoek ligt? Het bijzondere aan dit attractiepark is dat het volgend een all-in principe werkt. Zo kun je onbeperkt gebruik maken van alle attracties én onbeperkt eten en drinken. En dat voor maar € 11-, p.p.!

Informatie aanvragen

content

Enthousiast geworden? Reserveer direct:

Direct reserveren