Goedkope groepsaccommodatie in Drenthe: ontdek Alinghoek!

goedkope groepsaccommodatie drenthe Op zoek naar een goedkope groepsaccommodatie in Drenthe? Groepsaccommodatie Alinghoek in Drouwenerzand biedt je veel voor weinig! Zo is onze groepsaccommodatie erg ruim, geschikt voor kleine én grote groepen tot maar liefst 65 personen en bevindt zich pal aan natuurgebied Het Drouwenerzand. Ook op het gebied van groepsuitjes, eten en drinken en dagjes eropuit zijn er vele mogelijkheden als je goedkope groepsaccommodatie Alinghoek in Drenthe huurt.

Goede voorzieningen in onze goedkope groepsaccommodatie in Drenthe

Onze goedkope groepsaccommodatie Alinghoek is een echte aanrader. Bij aankomst voel je je al meteen op je gemak in onze royale woonkamer met open haard, goed gefaciliteerde keuken, slaapkamers met comfortabele bedden en modern sanitair (ook voor mindervaliden). Op het privéterras met barbecue kun je smakelijk genieten met je gezelschap terwijl de kinderen zich goed vermaken in het speeltuintje.

Goedkope groepsaccommodatie in Drenthe met schitterende omgeving

Groepsaccommodatie Alinghoek bevindt zich in een prachtige omgeving met op 10 meter afstand van het bos. Voor jong én oud is er natuurlijk veel te beleven. Zo kun je in natuurgebied Het Drouwenerzand de mooiste wandel- en fietsroutes volgen of bijvoorbeeld klootschieten: er zijn talloze mogelijkheden. Dagje eropuit met de kinderen? Breng dan een bezoek attractiepark Drouwenerzand, Dierenpark Wildlands Emmen of attractiepark Slagharen. Lees hier meer over de leukste dagjes eropuit!

  • Ideale basis voor actieve verblijven voor kleine en grote groepen
  • Keuze uit diverse leuke groepsuitjes (indoor en outdoor)
  • Natuurgebied Drouwenerzand op steenworp afstand
  • Omringd door uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en heidevelden

Meer weten over een verblijf in onze goedkope groepsaccommodatie in Drenthe? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tot snel!

Bekijk de prijzen & beschikbaarheid van de accommodatie

Zoek & boek