Familieweekend Drenthe om nooit te vergeten

familieweekend drentheEen familieweekend in Drenthe om niet meer te vergeten, dat kunnen wij jullie bieden. Alinghoek heeft namelijk dé familie accommodatie voor een gezellig familieweekend met je familie. Het familiehuis ligt pal aan de rand van het bos en biedt daarom unieke mogelijkheden voor jong en oud.

Het leuke aan overnachten in onze familie accommodatie is, dat je naast comfortabele overnachtingen ook terecht kunt in ons restaurant, leuke georganiseerde familieactiviteiten kunt beleven en een feestzaal kunt afhuren. Beleef ook een leuk familieweekend in Drenthe bij Alinghoek en geniet!

Accommodatie voor familieweekend bij Alinghoek in Drenthe

familieweekend drentheOnze accommodatie is ideaal voor een familieweekend. Het familiehuis is namelijk erg ruim en is van alle gemakken voorzien. Ondanks dat de grote familieaccommodatie beschikt over een goed gefaciliteerde keuken, kun je er ook voor kiezen om zo nu en dan lekker te lunchen of dineren in het nabijgelegen restaurant.

Bovendien bevindt de accommodatie zich op een unieke locatie aan Het Drouwenerzand. Dit natuurgebied leent zich uitstekend voor mooie wandeltochten of een puzzeltocht. Attractiepark Drouwenerzand en veel Drentse highlights liggen om de hoek. Wil je eropuit, dan kan dat!

Familieweekend in Drenthe boordevol groepsactiviteiten

Een weekendje weg met de familie wordt natuurlijk nog leuker met verschillende groepsactiviteiten. Alinghoek biedt diverse groepsuitjes aan zoals een huifkartocht, klootschieten of bijvoorbeeld kegelen in ons kegelcentrum. Wat je ook kiest, een gezellige tijd beleef je zeker.

Gezellig familiefeest als afsluiter

Het familieweekend bij Alinghoek in Drenthe knallend eindigen? Dat kan, met een gezellig feest als afsluiter. Alinghoek beschikt namelijk ook over sfeervolle zalen, geschikt voor 20 tot 100 personen. Dé perfecte plek voor feesten en partijen. Het is tevens mogelijk om catering te genieten gedurende een familiefeest. Voor meer mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. Onze uitgebreide menukaart vind je hier!

Meer informatie over een familieweekend in Drenthe? Neem dan contact met ons op!

 

Bekijk de prijzen & beschikbaarheid van de accommodatie

Zoek & boek