Schoolkamp accommodatie in Drenthe

Locatie voor een schoolkamp in Drenthe gezocht? Dan heb je die bij deze gevonden! Groepsaccommodatie Alinghoek is de ideale locatie voor een gezellig schoolkamp of kamp met bijvoorbeeld de sportvereniging. De accommodatie is ruim en van alle gemakken voorzien. Bovendien ligt het groepsverblijf aan de rand van het bos en dat zorgt natuurlijk voor leuke mogelijkheden, zoals een avontuurlijke puzzeltocht. Een leuk schoolkamp in Drenthe beleef je bij Alinghoek!

Accommodatie voor schoolkampen met uitstekende faciliteiten

schoolkamp drentheOnze accommodatie voor schoolkampen is uitgerust met uitstekende faciliteiten. Er is een gezellige woonkamer, goed gefaciliteerde keuken, modern sanitair en comfortabele slaapkamers met privé wastafel.

Buiten is er een zonneterras met barbecue en mini speeltuin.

Onze accommodatie is dé plek voor een gezellig schoolkamp en wel hierom:

  • Sfeervolle accommodatie, van alle gemakken voorzien
  • Volledige maaltijdverzorging mogelijk
  • Nabij het bos, Drouwen en Attractiepark Drouwenerzand
  • Keuze uit leuke georganiseerde groepsuitjes

Schoolkamp in Drenthe, veelzijdig en leuk!

Een schoolkamp in Drenthe is veelzijdig en leuk. Bij Alinghoek maken we het graag nog een tikkeltje leuker. Wij bieden allerlei leuke groepsuitjes aan, zowel indoor als outdoor. Op deze manier is er gedurende elke weersomstandigheid een passende groepsactiviteit te vinden. Zo kunnen de kinderen tijdens een schoolkamp gezellig gaan midgetgolfen, een puzzeltocht doen in de omgeving of gaan kegelen in ons kegelcentrum. Naderhand kun je ervoor kiezen om zelf te koken of met z'n allen in ons restaurant een hapje te komen eten. De keuze is reuze!

Dé ideale schoolkamp locatie 

Alinghoek is dé ideale schoolkamp locatie. De faciliteiten zijn uitgebreid, de accommodatie is van alle gemakken voorzien en de ligging van het huis is waanzinnig. Wil je graag meer informatie hebben over het houden van schoolkampen of over onze schoolkamp accommodatie? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Hopelijk tot snel tijdens je schoolkamp in Drenthe!

 

Bekijk de prijzen & beschikbaarheid van de accommodatie

Zoek & boek