Bezoek Attractiepark Drouwenerzand, een voordelig dagje uit in Drenthe

Een dagje Attractiepark Drouwenerzand, da's pas gezellig! Het attractiepark is het voordeligste park van Europa en leuk voor jong en oud. Drouwenerzand leent zich uitstekend voor schoolreisjes, familiedagen en vriendenuitjes. Er zijn talloze gezellige attracties en de entree is inclusief eten en drinken. Na een bezoek aan Attractiepark Drouwenerzand is niets leuker dan lekker naborrelen bij Alinghoek.

Attractiepark Drouwenerzand en restaurant Alinghoek

Attractiepark Drouwenerzand is uitstekend te combineren met een etentje bij Alinghoek. Hier kun je terecht voor lekkere lunches en diners. Zelfs voor een gezellige barbecue met het hele gezelschap ben je bij ons aan het juiste adres. Het is tevens mogelijk om na een dagje Drouwenerzand bij ons te overnachten. Groepsaccommodatie Alinghoek ligt nabij het attractiepark en is dus dé ideale uitvalsbasis.

Dagarrangement naar Attractiepark Drouwenerzand

Wij bieden ook dagarrangementen naar Attractiepark Drouwenerand. Je wordt ontvangen met koffie en thee, gaat gezellig met de hele groep naar Drouwenerzand en kunt na de tijd wat drinken en genieten van een warm buffet of barbecue. Een dagje Attractiepark Drouwenerzand wordt nog leuker met een bezoek aan Alinghoek. Graag tot snel!

Bekijk de prijzen & beschikbaarheid van de accommodatie

Zoek & boek