Dagje uit in Drenthe met familie, vrienden of collega’s

Een dagje uit in Drenthe met familie, vrienden of collega's, niets is leuker dan dat! Alinghoek organiseert daarom de leukste groepsuitjes voor kleine en grote groepen. Je kunt zowel indoor en outdoor groepsactiviteiten ondernemen zoals klootschieten, midgetgolfen en kegelen. Groepsuitjes zijn leuk te combineren met een etentje in ons restaurant. Gedurende een dagje uit in Drenthe is niets leuker dan ook de bijzondere omgeving te verkennen.

Dagje weg naar Drenthe met een dagarrangement

Ga gezellig een dagje weg naar Drenthe. Alinghoek biedt exclusieve dagarrangementen; ideaal voor verenigingen, families, vrienden en collega's tijdens een personeelsuitje. Wij bieden een gevarieerd programma voor een aantrekkelijke prijs.

Een dagarrangement bestaat uit diverse gezellige groepsactiviteiten naar keuze met een barbecue of warm-koud buffet als afsluiter. Een andere optie is een dag naar Attractiepark Drouwenerzand met naderhand een lekker diner in ons restaurant. Een dagje weg naar Drenthe, dat wil toch iedereen?

Bekijk het arrangement

Eropuit in Drenthe

Drenthe is dé provincie om er gezellig op uit te gaan. Drenthe is verrassend groen en is bekend om haar vele highlights, waaronder de monumentale dorpjes, historische hunebedden en gezellige familieparken. Zo kun je bijvoorbeeld met z'n allen een dagje uit naar Wildlands Adventure Zoo of Attractiepark Drouwenerzand. Bovendien ligt Alinghoek in Drouwen en op 10 meter afstand van natuurgebied Het Drouwenerzand dat bekend staat om zandstuifheide, prachtige wandelroutes en haar flora en fauna.

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

Bekijk de prijzen & beschikbaarheid van de accommodatie

Zoek & boek