Feestlocatie in Drenthe voor gezellige feesten en partijen

feestlocatie drentheFeestlocatie in Drenthe, daarvoor klop je aan bij Alinghoek. Wij verhuren namelijk sfeervolle feestzalen tegen een scherpe prijs. De feestlocatie is geschikt voor 20 tot maar liefst 100 personen. Het is dé ideale plek voor allerlei festiviteiten, zoals een personeelsfeestje, jubileumavond, receptie of bijvoorbeeld bruiloft. Welk feestje vier jij binnenkort op feestlocatie Alinghoek in Drenthe?

Feestlocatie in het Drentse Drouwen

Een feestlocatie huren in bij Alinghoek in het Drentse Drouwen is erg voordelig. Besluit je een feestzaal te huren, dan kun je ervoor kiezen om ook gebruik te maken van onze cateringmogelijkheden. Zo word je de hele avond voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Ook bieden wij diverse warm-koud buffetten aan.

Groepsactiviteiten voor een geslaagd feestje

Onze feestlocatie ligt in een veelzijdige omgeving. Naast feesten en overnachtingen kun je ook allerlei groepsactiviteiten beleven; ideaal voor een personeelsfeestje of schoolkamp bijvoorbeeld. Na een gezellige dag in de groene omgeving kan de hele groep losgaan onder het genot van hapjes en drankjes en muziek. Een feest(dag) bij Alinghoek is helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Meer informatie over onze feestlocatie in Drenthe

Wilt u eerst meer weten over onze feestlocatie in Drenthe, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bekijk de prijzen & beschikbaarheid van de accommodatie

Zoek & boek