Feestlocatie in Drenthe voor gezellige feesten en partijen

Feestlocatie in Drenthe, daarvoor klop je aan bij Alinghoek. Wij verhuren namelijk sfeervolle feestzalen tegen een scherpe prijs. De feestlocatie is geschikt voor 20 tot maar liefst 100 personen. Het is dé ideale plek voor allerlei festiviteiten, zoals een personeelsfeestje, jubileumavond, receptie of bijvoorbeeld bruiloft.

Feestlocatie huren in Drenthe

Een feestlocatie huren in Drenthe is erg voordelig. Besluit je een feestzaal te huren, dan kun je ervoor kiezen om ook gebruik te maken van onze cateringmogelijkheden. Zo word je de hele avond voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Ook bieden wij diverse warm-koud buffetten aan.

Feestlocatie in Drenthe met veelzijdige omgeving

Onze feestlocatie in Drenthe ligt in een veelzijdige omgeving. Naast feesten en overnachtingen kun je ook allerlei groepsactiviteiten beleven; ideaal voor een personeelsfeestje of schoolkamp bijvoorbeeld. Na een gezellige dag in de groene omgeving kan de hele groep losgaan onder het genot van hapjes en drankjes en muziek. Een feest(dag) bij Alinghoek is helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Neem contact op
content

Enthousiast geworden? Reserveer direct:

Direct reserveren